Long time, no samlande

Jahapp, så det har varit en massa annat på sistone, så samlandet har fått stå tillbaka. Men just idag måste jag börja transkribera en cirka två timmar lång intervju, så då passar det ju utmärkt att summera den senaste tiden.

• Inleder med en Bono och en Nile Rodgers som kör ”Get lucky” på välgörenhetsevent för (Red).

• Variety har gjort sin årliga lista på manusförfattare att hålla ögonen på.

• Rag & Bone har fått uppmärksamhet för att de gjort en kampanj med osminkade modeller. Personligen tycker jag att det mest är intressant eftersom Rag & Bone-mannen är gift med en av världens mest framgångsrika makeupartister – svenskättade Gucci Westman. HUR SKA VI TOLKA DETTA, RAG & BONE-MANNEN???

• NBC gör en livesänd Sound of music-tolkning ledd av Carrie Underwood nästa vecka. Redan nu kan man se nyversionen av ”Favourite things”.

• Och så just det, vår ständiga favorit Elizabeth Banks (kan ju inte säga att Catching fire gjorde kärleken mindre!) har startat en ny webbserie – Ask a badass. Första gästen är Lenny Kravitz.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Hej!

Donut samlar ihop internet. Oftast handlar det om saker man tittar på eller personer, grejer och idéer som sprakar. Tips, tankar och tack går att skicka till donut @ donut.se.

Följ mig på Twitter

%d bloggare gillar detta: